Kermis Vierlingsbeek

Kermis Vierlingsbeek vrijdag 9 tot en met dinsdag 13 augustus 2019

Bèkse Kermis 2018; nog meer voor kinderen! 
De Bèkse kermis, die van vrijdag 10 augustus tot en met maandag 13 augustus plaatsvond had dit jaar nog meer activiteiten voor kinderen van alle leeftijden.

Attracties: Naast de botsauto’s, rups en de andere gebruikelijke attracties was de bank dit jaar terug in Vierlingsbeek.

Botssauto voetbal: De kermis begon op vrijdag met een spannend toernooi botsauto voetbal. Kinderen van 12 t/m 17 jaar mochten, met dank aan kermisexploitant Van Der Salm, GRATIS deelnemen aan dit toernooi. Drie botsauto’s met twee passagiers speelden tegen drie andere botsauto’s om te proberen de grote bal in het doel te krijgen. De wedstrijden duurden 4 minuten, gevolgd door een wisseltijd van 1 minuut. De wedstrijden stonden onder leiding van een spraakmakende scheidsrechter. Aan het einde van dit toernooi namen een aantal Vips het tegen elkaar op. 

Happy hour: Dit jaar was er in overleg met kermis exploitant Van Der Salm zowel op vrijdag als op zaterdag een happy hour. 

Dorps BBQ: Ook dit jaar was er de Dorps BBQ, inclusief een kindermenu op de kaart.  Het  kindermenu bestond onder andere uit ‘PimJePannenkoekHoek’ waarbij kinderen hun Pannenkoek konden pimpen in de speciaal daarvoor gemaakte hoek.

Familiedag: Op zondag vond weer de familiedag plaats, waarbij kinderen gratis konden deelnemen aan de ballonnenwedstrijden er was  een schminkster aanwezig om de kinderen te vermaken. Ook werd een fototocht wedstrijd over het kermisterrein uitgezet voor de kinderen.

Meer informatie over de Bèkse Kermis volg je via: 
www.vierlingsbeek-groeningen.nl, www.beksekroegentocht.nl, Facebook-pagine Bèkse Kermis 

Tijdens de kermis wordt het Vrijthof afgesloten voor alle verkeer. Daarom wordt een omleidingsroute ingesteld. De supermarkt blijft bereikbaar.

Tot ziens op de altijd gezellige Vierlingsbeekse kermis!