Kermis Overloon

Kermis Overloon: 17 tot en met 21 augustus 2019

De kermis in Overloon is van oudsher een begrip in de regio. De kermiscommissie Overloon, horeca en kermisexploitanten maken zich samen sterk om De Lónse Kermis nieuw leven in te blazen en ervoor te zorgen dat deze levendig blijft! 

Op de kermis in Overloon, van zaterdag 17 tot en met woensdag 21 augustus 2019, vindt u op het 14 Oktoberplein allerlei leuke attracties voor alle leeftijden.Ook zijn er diverse activiteiten op het kermisterrein. Ook zijn er tijdens alle kermisdagen gezellige terrassen en een danstent met muziek.

Het centrum van Overloon wordt afgesloten voor verkeer van zaterdag tot en met woensdag van 14.00 uur tot 24.00 uur. Voor en na deze tijden kan het verkeer en bevoorrading er door. Omleidingsroutes, ingesteld door de gemeente, zijn van zaterdag tot en met woensdag van kracht. De supermarkt  is bereikbaar.

De benodigde hekken, geleverd door de gemeente, worden op de aanvangstijd geplaatst door de ondernemers in de buurt van de afsluiting. Op de afsluiting worden zeilen geplaatst die beschikbaar werden gesteld door de dorpsraad met daarop de tekst “Deze afsluiting staat er voor uw veiligheid”.   

Kijk ook op onze website www.delonsekermis.nl

Lônse kermis, altijd lekker druk, lekker gezellig en lekker Lôns!