Kermis Overloon

Kermis Overloon 14 tot en met 18 augustus 2021

(I.v.m. Coronamaatregelen is het niet duidelijk of de kermis doorgaat. We volgen hierin landelijke richtlijnen)

Het college van B&W heeft besloten de kermissen in augustus tot en met oktober 2020 niet door te laten gaan. De stijgende cijfers van de besmettingen met corona en de daarop afgegeven adviezen en richtlijnen van de Rijksoverheid en Veiligheidsregio, gaven hiervoor de doorslag.

De kermis in Overloon is van oudsher een begrip in de regio. De kermiscommissie Overloon, horeca en kermisexploitanten maken zich samen sterk om De Lónse Kermis levendig te houden. Op het 14 Oktoberplein zijn allerlei leuke attracties voor alle leeftijden.Ook zijn er diverse activiteiten op het kermisterrein. Ook zijn er tijdens alle kermisdagen gezellige terrassen en een danstent met muziek.

Het centrum van Overloon wordt afgesloten voor verkeer van zaterdag tot en met woensdag van 14.00 uur tot 24.00 uur. Voor en na deze tijden kan het verkeer en bevoorrading er door. Omleidingsroutes, ingesteld door de gemeente, zijn van zaterdag tot en met woensdag van kracht. De supermarkt  is bereikbaar.

De benodigde hekken, geleverd door de gemeente, worden op de aanvangstijd geplaatst door de ondernemers in de buurt van de afsluiting. Op de afsluiting worden zeilen geplaatst die beschikbaar werden gesteld door de dorpsraad met daarop de tekst “Deze afsluiting staat er voor uw veiligheid”.   

Kijk ook op de website www.delonsekermis.nl

Lônse kermis, altijd lekker druk, lekker gezellig en lekker Lôns!