Win prijzen op de kinderbraderie tijdens kermiszaterdag

Dinsdag 19 juni 2018

BOXMEER | De kinderbraderie is inmiddels een traditie op de Boxmeerse kermis geworden. Zaterdag 23 juni is het weer zover. Dan wordt de jaarlijkse gratis kinderbraderie van Boxmeer weer gehouden. Kinderen kunnen ook dit jaar weer spulletjes verkopen en kans maken op mooie prijzen!

Het thema dit jaar is Superhelden. Sinds 7 juni zijn de inschrijfkaarten online te vinden en te downloaden. Ook zijn er kaarten verkrijgbaar bij De Weijer. Vul hem in en neem deze mee op de dag van de braderie. Daarmee maak je namelijk kans op mooie prijzen!

Tijdens de kindermarkt worden er spulletjes verkocht aan de achterkant van de Weijer en op het voorplein van Jongerencentrum de The Unit.

Meedoen aan de braderie is gratis én je kan er een prijs mee winnen! 's Middags konden de kinderen met hun verdiende geld genieten van de kermis.

Meer informatie
De kinderbraderie duurt van 9.00 tot 12.15 uur. De kinderbraderie, het woord zegt het al, is uitsluitend bedoeld voor kinderen. Handelaren zijn niet welkom. Voor meer informatie zie Facebookpagina van Kinderbraderie Boxmeer.

Bron: De MaasDriehoek
Bron: Facebookpagina Kinderbraderie Boxmeer

Terug naar nieuwsoverzicht →