Kleurplatenwedstrijd

Dinsdag 17 juni 2014

De Boxmeerse kermis vindt dit jaar plaats van vrijdag 27 juni tot en met dinsdag 1 juli op het Raadhuisplein, Burg. Hengstplein, de Raetsingel (vanaf burg. Hengstplein tot en met het Weijerplein) en het Weijerplein. Hier kunt u genieten van 40 attracties. Het verkeer wordt ter plaatse omgeleid van dinsdag 24 tot en met woensdag 2 juli 2014.

Kleurplatenwedstrijd
Ook is er dit jaar een kleurplatenwedstrijd voor alle kinderen van basisscholen in de gemeente Boxmeer. De kleurplaat wordt op school uitgedeeld.  

Op maandagvond 30 juni van 17.00 tot 19.30 uur krijg je na inlevering van een kleurplaat één gratis rit bij een attractie naar keuze.

De winnaars van de kleurplatenwedstrijd worden bekend gemaakt op dinsdag 1 juli om 18.30 uur aan het Weijerplein. De hoofdprijs bestaat uit gratis muntjes voor kermisattracties. De prijs wordt alleen uitgereikt indien je aanwezig bent tijdens de trekking.

Prijsvraag
Voor kinderen tot en met 16 jaar is er op www.kermisboxmeer.nl een prijsvraag waarmee je leuke prijzen kunt winnen. Hier vind je ook alle informatie, het programma, en bijvoorbeeld filmpjes van de  attracties.

Terug naar nieuwsoverzicht →