Kinderbraderie Boxmeer 2023

Kies je grootste kleedje maar uit, neem een geldkistje of schoenendoos mee en zorg dat je de wekker op tijd hebt gezet!

De Kinderbraderie vindt dit jaar weer plaats op 24 juni 2023 van 9.00 uur tot 12.15 uur. Het thema: SPORT EN SPEL. Zoals de naam al zegt is het een KINDERbraderie. Het is uitsluitend bedoeld voor kinderen. Handelaren zijn NIET welkom. We zitten weer op het verharde stuk bij de Unit/Weijerwereld, net als vorig jaar.

Meedoen is gratis, maar je moet je wel inschrijven! Dit kan vanaf 10 juni. Haal een deelnemerskaart bij de bibliotheek (op de tafel naast de inname) of download het via Facebook. Deze wordt door de jury opgehaald tijdens de braderie.

En ja, dat las je goed, er is een jury…Er zijn tijdens deze braderie prijzen te winnen! Zeker als je wat doet met het thema!  Wie heeft de mooiste kraam? Of beste verkooptechniek? Wie is het mooiste gekleed in het thema? Om 12.00 uur vindt in het buitentheater de prijsuitreiking plaats, daarna ruimen we op en is de braderie afgelopen.

Er zijn ook wat belangrijke dingen om rekening mee te houden! Bekijk de website voor meer info.

Wees er op tijd bij!

Voor meer informatie: Merel Lamers: 0616673997 of Lonneke Grummels: 06-51485204 via e-mail kinderbraderieboxmeer@gmail.com en op onze facebookpagina: www.facebook.com/Kinderbraderie-Boxmeer . Meer informatie vind je op: www.kinderbraderie-boxmeer.jimdosite.com

's Middags kunnen de kinderen met hun verdiende geld genieten van de kermis!