Inschrijving kermis Boxmeer

Kermisexploitanten van Nederland!


Burgemeester en wethouders van de gemeente Boxmeer nodigen u van harte uit tot inschrijving
voor een standplaats op de gezellige en betaalbare kermis in Boxmeer.

De gemeente Boxmeer heeft 11 kernen met ± 30.000 inwoners. De gelijknamige hoofdkern is dé centrumplaats in het Land van Cuijk en Noord-Limburg. Voor de kermis wordt krachtige promotie en reclame in de ruime regio ingezet. Een werkgroep kermis begeleidt dit gehele proces actief.

De kermis vindt plaats op: Vrijdag 28 juni tot en met dinsdag 2 juli 2019 met de slogan: De zomer begint in Boxmeer! Het gaat voor deze kermis om inschrijvingen voor allerlei soorten (groot)vermaak. De volgende zaken zijn verpacht: Nougat en suikerwerken, friet, suikerspin, churros, oliebollen en gebakskraam, touwtje trek, bussensport, ballenfontein, eendjes vangen, schietvermaak, rups, trampoline, draaimolen, grijpkranen, pusher, breakdance en polyp. 

Inschrijven kan tot uiterlijk 8 januari 2019.
Inschrijfformulieren en voorwaarden kunt u downloaden via www.kermisboxmeer.nl of opvragen bij Anke van der Hulst, werkgroep kermis (0485 – 585911) of gemeente@boxmeer.nl.

Gunning
Een inschrijving met een attractie houdt niet automatisch in dat die attractie ook geplaatst zal worden. Burgemeester en wethouders behouden zich het recht voor het aantal plaatsen te bepalen. Uit de binnengekomen aanbiedingen wordt een keuze gemaakt om te trachten een zo representatief mogelijk geheel te krijgen. De gemeente bepaalt de plaats van uw attractie in het kermisgebied.

Bijzonderheden
De aansluitkosten en kosten voor stroomverbruik worden doorberekend. Per kermisexploitant wordt € 150,00 exclusief BTW in rekening gebracht voor promotiekosten, en een bijdrage van € 25,00 exclusief BTW voor de bewaking van het kermisterrein. De kosten voor water, afval en schoonmaak van het kermisterrein zijn voor rekening van de gemeente. Bij inschrijving dient rekening gehouden te worden met sponsoracties, promotionele acties en themadagen. De maximumritprijzen zijn door het College van burgemeester en wethouders vastgesteld.

Inlichtingen over de kermis in Boxmeer kunt u inwinnen bij kermismeester Antoine Eijkens ( 0485-585911), gemeente@boxmeer.nl.