Kermis Beugen

Kermis in Beugen 3 tot en met 6 juli 2020

Super trots is de Stichting kermis Beugen op het programma van Kermis Beugen 2019! Er was voor jong en oud, voor ieder wat wils, voor heel Beugen en ver daarbuiten. De attracties op de kermis waren betaalbaar ; draaimolen, rups en schiettent, een gokje wagen of een oliebol eten, het was allemaal mogelijk.

In 2019 was het programma als volgt:

Vrijdag 5 juli: Pong Avond!

Wederom stond het begin van de Beugense kermis in het teken van de Beugense Beerpong kampioenschappen. Een jubileumeditie! Namelijk de 5de editie! De prijzenpot was, de muziek beter en de aankleding spectaculairder. Het thema stond in het teken van American Spring Break.

Zaterdag 6 juli: Jeugdmiddag & Coverband Black Cadillac

Voor de jeugd:

  • Frispong: wie gooit het pingpongballetje in de bekers van de tegenstander? In teams van 2 tegen 2 strijd je in de kermistent om het kampioenschap.

  • Strandvoetbal: in kleine teams met blote voeten in het zand, een lekker potje voetballen.

Ondertussen was de kermis natuurlijk open en was er genoeg te doen. 

's Avonds: Black Cadillac
De super coverband die steevast zorgde voor een gigantische stormvloed aan muzikaal geweld.

Zondag 7 juli: Beugen Buiten!

Brandend Zand" editie
Brandend zand! Dat was dit jaar het thema van Beugen Buiten. Voor alle leeftijden was er een ijzersterke act om te zien. Daarna werden de kinderen natuurlijk vermaakt met onder andere een luchtige act en zand! En de ouders konden weer genieten van de ambiance van het strand aan de Beugense Kuul. Met heerlijke drankjes en het zomerse gevoel dat bij Beugen Buiten past. Het akoestisch duo Mais speelde met de voeten in het zand; passen in de sfeer van het Familiefestival, samen met andere muzikale verrassingen. Een DJ sloot na hen de avond in de tent af.

Maandag 8 juli: Matinee & Coverband One Shot

Matinee: Vanaf 12.00 uur kon men aanschuiven voor een uitsmijter en een kopje koffie,  aangeboden door 'de vrienden van de Kermis Beugen'. De 'vrienden van' is een initiatief om ook voor de komende jaren de kermis te kunnen blijven organiseren. Mocht U lid willen worden: heel graag! Dat kan via onze website.

Vanaf 13.30 uur begon de dans middag, met onder andere zangeres Natasja. Gegarandeerd goede muziek dus!

's Avonds: One Shot
De coverband die er één groot knalfeest van maakte met hun show van herkenning, waarbij voor ieder van wills voorbij komt.

Kijk op onze facebook pagina, website www.kermisbeugen.nl of volg ons op instagram.
Tot ziens op de kermis in Beugen!