Beugen

Kermis in Beugen: 29 juni tot en met 2 juli 2018

De kermis in Beugen zit de laatste jaren weer in de lift! Met een feesttent op het Kerkplein en de attracties en terrassen daaromheen is het één van de gezelligste kleine kermissen in de regio. Met voor elk wat wils om een leuke kermis te vieren in Beugen. 

Ook in  2017 was er weer een leuk kermisprogramma aan het Kerkplein. Op vrijdagavond was er wederom de Beugense BierPong Kampioenschappen. Met dit keer zelfs als inzet dat de winnaar rechtsreeks geplaatst werd voor het Nederlands Kampioenschap BierPong. De Nederlands kampioen gaat naar de wereldkampioenschappen in Las Vergas. Zaterdag als vanouds! Gewoon een steengoede band 's avonds on stage: TCHOM, oftewel The Cheesy Heroes Of Music.
Op zondag was er de derde editie van het familiefestival: Beugen Buiten. Met stipt om 13.30 uur de start van de kinderactiviteiten, zodat de ouders lekker op het terras kunnen vertoeven. En eten tijdens de DorpsBarbecue! 's Avonds was het feest met All the way from England: superzangeres Paula Delaney en DJ Hans.  Op maandagmiddag was er het matinee, waarbij de bezoekers ook nog eens een lunch aangeboden kregen. Dansen in de tent! En 's avonds werd afgesloten met de knotgekke band Lekke Band.

Tot ziens op de kermis in Beugen!