Kermis Sambeek

Kermis in Sambeek: 25 augustus t/m 28 augustus 2017

Vanaf vrijdag 25 augustus tot en met maandag 28 augustus 2017 is het weer kermis in Sambeek. Dit kan de laatste keer in deze vorm met kermisattracties zijn, want het contract met de exploitant loopt dit jaar af. Het ziet er naar uit dat dit contract niet wordt verlengd, dit heeft de exploitant in een gesprek met de gemeente Boxmeer aangegeven. De kermiscommissie van de dorpsraad onderzoekt of een groots gezamenlijk dorpsfeest in 2018 voor alle leeftijden in samenwerking met zoveel mogelijk partijen mogelijk zou zijn. Als u hieraan mee wilt werken, neemt u dan contact op met de dorpsraad, dorpsraad_sambeek@hotmail.com.

Voor de komende editie van 2017 nodigen wij u van harte uit om, onder het genot van een natje en een droogje, deel te nemen aan diverse activiteiten die op verschillende locaties in ons dorp zullen plaatsvinden.

  • Op zondagmiddag is er tijdens de kermis een bijeenkomst voor nieuwe inwoners, genodigden zijn inwoners die voor het eerst in 2016 en 2017 in Sambeek zijn komen wonen. Voor meer informatie en aanmelden kunt u mailen naar: nieuweinwonersdag.sambeek@hotmail.com.
     
  • Op maandag start de tweede editie van de Kroegentocht om 12.30 uur op het Kerkplein. Zie Facebook: Kroegentocht Sambeek.
     
  • Op maandagmiddag organiseert KBO-Sambeek een Kermismatinee met De Grensmuzikanten in de Elsenhof.
     
  • Op maandagavond organiseert de dorpsraad om 18.30 uur een ballonnenwedstrijd speciaal voor alle kinderen uit Sambeek (inclusief de kinderen uit groep 8 van afgelopen schooljaar). Natuurlijk zijn er leuke prijzen te winnen voor de ballonnen met de langste afstand en waarvan het kaartje wordt teruggestuurd.

Daarnaast bent u uiteraard van harte welkom bij de plaatselijke horeca. Fruitpark GroenZ, Bar-Bistro Route 66 en Eetcafé De Gouden Leeuw hebben ieder een eigen programma waarvoor zij u graag uitnodigen.

De Gouden Leeuw organiseert op vrijdag om 20.00 uur palingroken en uitkering spaarkas, op zaterdag om 21.00 uur DJ Dennis (buiten), op zondag om 15.00 uur kermismatinee met The Moonlights (buiten) en om 17.00 uur kermis barbecue met buffet, op maandag om 19.00 uur DJ KroegTijger (buiten).

Wij wensen u alvast een fijne kermis!

De kermiscommissie, namens de dorpsraad,
Chris Heesemans
Michel Hendriks
Luc Zeegers

SOCIAL MEDIA