Kermis Beugen

Kermis in Beugen: 30 juni tot en met 3 juli 2017

De kermis in Beugen zit de laatste jaren weer in de lift! Met een feesttent op het Kerkplein en de attracties en terrassen daaromheen is het één van de gezelligste kleine kermissen in de regio. Met voor elk wat wils om een leuke kermis te vieren in Beugen. 

Ook dit jaar weer een leuk kermisprogramma aan het Kerkplein. 

We starten op vrijdag!
's Avonds houden we wederom de Beugense BierPong Kampioenschappen. Met dit keer zelfs als inzet dat de winnaar rechtsreeks geplaatst wordt voor het Nederlands Kampioenschap BierPong. De Nederlands kampioen gaat naar de wereldkampioenschappen in Las Vergas. Combineer die wedstrijd met DJ Mick V en je hebt een knalavond. 

Zaterdag als vanouds!
Gewoon een steengoede band 's avonds on stage: TCHOM, oftewel The Cheesy Heroes Of Music. Zij bewezen zich vorig jaar zo goed tijdens de kermis in Beugen, dat ze weer uitgenodigd zijn. Vanaf 21.00 uur gaat het loos. 

De zondag voor de hele familie!
De derde editie van het familiefestival: Beugen Buiten. Met stipt om 13.30 uur de start van de kinderactiviteiten, zodat de ouders lekker op het terras kunnen vertoeven. Eten doe je tijdens de DorpsBarbecue! Niemand zelf koken, gewoon aanschuiven! En 's avonds gaat het feest pas echt beginnen. All the way from England: superzangeres Paula Delaney en DJ Hans die de avond afsluit. 

Afsluiten op de maandag!
's Middags het matinee, waarbij de bezoekers ook nog eens een lunch aangeboden krijgen. Dansen in de tent! En 's avonds de knotgekke band Lekke Band. Die speelden vorig jaar het dak van de tent. Dat wil je echt niet missen! 

Tot ziens op de kermis in Beugen!

SOCIAL MEDIA